Πρόκειται για την επίθεσή τους

Μιά επίθεση που φιλοδοξεί να επαναφέρει τη δουλεία ως συνθήκη επιβίωσης, να θεμελιώσει μιά νέα παγκόσμια φεουδαρχία, να ενταφιάσει οριστικά τη προοπτική της κοινωνικής χειραφέτησης. Είναι προγραμματισμένο να γίνει, κι όλα τα εμπόδια θα πρέπει να εξουδετερωθούν.

Δεν πρόκειται για τίποτ’ άλλο από έναν βρώμικο εσμό. Κεφαλαιοκράτες κι εφοπλιστές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και μπάτσοι, φασίστες και μαφιόζοι∙ ένας εμετός υπανθρώπων, που υπηρετούν τα συμφέροντά τους, ή τα όργανά τους, τα συμφέροντα ανωτέρων τους. Τα όργανά τους αντιλαμβάνονται τα πάντα στη ζωή με κόμπλεξ κατωτερότητας, και συνήθως, όλο αυτό το σύνδρομο μειονεξίας, απαιτεί να ισορροπήσει ξερνώντας άσκηση εξουσίας.

Η λογική αυτή του υπανθρώπου ανήκει σε όλους: Κομίνης, Δένδιας, Σαμαράς, Μιχαλολιάκος, ανθρωπάρια αδύναμα να αντιληφθούν τη δύναμη της ανθρώπινης αυτονομίας, το μεγαλείο της ελευθερίας, του σεβασμού, της αυτοοργάνωσης και της ισότητας. Αυτοί είναι που μπήκαν στη villa. Δεν καταλαβαίνουν ότι η villa δεν είναι μόνο ο χώρος, οι άνθρωποί της, η ιστορία της. Η villa είναι μιά φλόγα. Αυτή η φλόγα της εμμονής για την ελευθερία. Κανείς δε μπορεί να ανακόψει αυτή την θέλησή μας για τη χειραφέτηση της κοινωνίας από τα κάθε λογής αφεντικά, παράσιτα και νταβατζήδες, που της πίνουνε το αίμα. Όσο και να προσπαθήσετε να τη σβήσετε τόσο η εμμονή μας θα δυναμώνει, και το πάθος θα φουντώνει. Η villa θα αναγεννηθεί και θα συνεχίσει. Μέσα στη villa θα γιορτάσουμε μικρές και μεγάλες νίκες, και οι κιθάρες θα παίρνουν φωτιά από τη γιορτή της νιότης. Όσο για τα παράσιτα: η οριστική τους ήττα θα τους πετάξει στο σκουποδοτενεκέ της ιστορίας. Να τελειώνουμε μια για πάντα με δαύτους.
23 χρόνια αντίστασης, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, δε καταστέλλονται – συνεχίζονται.
Κάτω τα ξερά σας από τους συντρόφους μας!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*