”Παρέμβαση” στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι

Σήμερα Σάββατο 30/5 στο πλαίσιο των αντιφασιστικών δράσεων στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μαζικό μοίρασμα κειμένων & αφισοκόλληση στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Η δράση ξεκίνησε απο την Κατάληψη Κουβέλου και αρχικά κινήθηκε προς την λαϊκη αγορά όπου και έγινε μοίρασμα κειμένων. Στην συνέχεια μέσω της Αγ.Κωσταντίνου κινήθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Γράμμου & Κηφισίας 73) όπου και πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με τρικάκια και αφίσες. Στην δράση συμμετείχαν 20-25 σύντροφοι απο την περιοχή αλλα και απο άλλες περιοχές των βορείων.

Είναι γνωστό οτι τον τελευταίο καιρό τα γραφεία τους ανοίγουν πέρα απο τις Τετάρτες και Σάββατα, ανεπίσημα ωστόσο χωρίς να το δημοσιοποιούν. Στην σημερινή παρέμβαση δεν έγιναν αντιληπτοί παρόλο που τα ρολά των γραφείων ήταν ανοιχτά.

Προς ενημέρωση, το βράδυ της Δευτέρας 25/5 οι φασίστες κατέβασαν όλα τα διακριτικά απο την πρόσοψη των γραφείων τους. Απο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έγινε γωστό οτι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό. Θα ενημερώσουμε αναλυτικά αφού επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Υ.Γ Ακολουθεί το λίνκ απο την αφίσα & το κείμενο της συλλογικότητας καθώς και τα καλέσματα για τις επόμενες δράσεις:

Υ.Γ Τέλος, ακολουθούν και φωτογραφίες απο την παρέμβαση στα γραφεία.

Αντιφασιστικές δράσεις Στο Μαρούσι

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

1

2

3