Eνημέρωση απο την αντιφασιστική συγκέντρωση – μικροφωνική

Στο πλαίσιο των αντιφασιστικών δράσεων το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση – μικροφωνική στο εμπορικό κέντρο ‘ΑΙΘΡΙΟ’ επι της Αγ.Κωνσταντίνου στο Μαρούσι. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 40-50 σύντροφοι/ισσες απο διάφορες γειτονιές της αθήνας.

Στις 11:00πμ όταν και έφτασε ο κύριος όγκος της συγκέντρωσης και της περιφρούρησης η κεντρική είσοδος του εμπορικού κέντρου ήταν αποκλεισμένη απο καμία 10αριά καπελάκιδες ενώ στον 1ο όροφο του εμπορικού υπήρχε διμοιρία μπλε. (Ο λόγος της αστυνομοκρατίας ήταν οτι στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο βρίσκεται το ασφαλιστικό γραφείο του Α.Λύρη που έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης πρίν απο περίπου 3 εβδομάδες). Τελικά έπειτα απο την πίεση που ασκήθηκε, η μικροφωνική πραγματοποιήθηκε στο προκαθορισμένο σημείο.

Πραγματοποιήθηκε μοίρασμα στους περαστικούς, στα καταστήματα του εμπορικού, και στους γύρω δρόμους. Τέλος έγινε και αφισοκόλληση παράλληλα με την μικροφωνική στις εργατιές συνοικίες.

Τα γραφεία τα Χρυσής Αυγής (δύο στενά απόσταση απο την σημερινή συγκέντρωση) ήταν κλειστά και υπήρχαν 2 διμοιρίες απο κάτω.

Ακουλουθούν φωτογραφίες:

Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου,
Διονύσου & Σόλωνος, Μαρούσι

1

2

3

4

5