Ενημέρωση απο την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μαρούσι

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αντιφασιστκή συγκέντρωση στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι. Η συγκέντρωση καλέστηκε τελευταία στιγμή λόγω της εκδήλωσης – ομιλίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Χ.Παππά.

Στην συγκέντρωση – περιφρούρηση της κατάληψης συμμετείχαν περίπου 30-40 σύντροφοι/ισσες. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:30 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:30.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης κυνηγήθηκε ένα μηχανάκι δικάβαλο που είχε αναλάβει τον ρόλο να ενημερώνει τους φασίστες για τις κινήσεις μας.

Λιγο αργότερα εκδιώχθηκαν δύο ασφαλίτες απο κοντινό σημείο της κατάληψης που είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση της αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα οι ασφαλίτες μπήκαν σε μαγαζί για να προστατευθούν και κάλεσαν ενισχύσεις. 10 περιπου μηχανές ΔΙΑΣ για περίπου 20-30 λεπτά έκαναν βόλτες γύρω απο την κατάληψη μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των ασφαλιτών.

Καθ’ ολη την διάρκεια στα γραφεία της Χ.Α υπήρχαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ.

Υ.Γ.1 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο αναρχικό – αντιεξουσιαστικό στέκι ‘Αντίπνοια’ για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε απο φασίστες τα ξημερώματα της Τρίτης 9/6.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους σύντρόφους και τις συντρόφισσες που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου

Διονύσου & Σόλωνος, Μαρούσι

afisa teliko-