Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Καλούμε την Τετάρτη 16/9 στην κατάληψη ‘Επαυλης Κουβέλου οπού θα συγκεντρώσουμε υλικά για τους πρόσφυγες από τις 18:00.

Παράλληλα, από τις 19.00 θα ακολουθήσει bar για την συγκέντρωση χρημάτων – για την αποστολή στους τόπους που είναι συγκεντρωμένοι οι πρόσφυγες και στις 20:30 θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Καράβια θανάτου προς την Ελλάδα – Ευρώπη ή θάνατος» διάρκειας 40’.

Από την Συρία στην Ευρώπη. Ένα ταξίδι ανθρώπινων ψυχών κόντρα στον φασισμό και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Γράφουν οι Ναζί της Χρυσής Αυγής στο site τους : «Πλήθος ασιατών εισβάλλουν, απειλώντας να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ευρώπης άμεσα.»

Στις 17/09/2013 οι ίδιοι δολοφόνησαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, γιατί στάθηκε εμπόδιο στην εξάπλωση του δόγματος μίσους που κήρυτταν. Τα προηγούμενα βράδια, καλυμμένοι πίσω από τους ίδιους προστάτες, τα ίδια τάγματα εφόδου, κυνηγούσαν, χτυπούσαν, μαχαίρωναν, έκλεβαν και σκότωναν μετανάστες. Πιστοί στα κηρύγματα των αρχηγών τους για την καθαρότητα και ανωτερότητα της φυλής – αίμα.

ΧΘΕΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Οι ανάγκες τους είναι :</strong>

Ρουχισμός: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

αδιάβροχα, παπούτσια, σανδάλια (παιδικά, γυναικεία, αντρικά, στα αντρικά κυρίως 42),
ρούχα (παιδικά, γυναικεία – μακριά φαρδιά παντελόνια, μπλούζες με μακρύ μανίκι, αντρικά), κάλτσες, εσώρουχα, σεντόνια, κουβέρτες, σχολικές τσάντες, Παράκληση: έξω από τις σακούλες ή τα κουτιά με τα ρούχα να γράφετε σε ποιον απευθύνονται (γένος και ηλικία)

Είδη υγιεινής:

πάνες, σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόκρεμες-οδοντόβουρτσες, μωρομάντηλα, πούδρα (talc),σερβιέτες, ξυραφάκια, σφουγγάρια, depon, bepanthol, γάζες, betadine, κρέμες αντηλιακές, comtrex.

Τρόφιμα:
γάλα σε κονσέρβα, γάλα σε σκόνη, μπισκότα, χυμοί, κρέας σε κονσέρβα (όχι χοιρινό),
κονσέρβες ντομάτας, αλεύρι, ρύζι.

‘Αλλα:
Ομπρέλες, τέντες, σακίδια πλάτης, sleeping bags, κατσαρόλες, τηγάνια, ταψιά, πιάτα, πιρούνια, ποτήρια, φλιτζάνια, καθαριστικά, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι-κηρομπογιές, παιδικά παιχνίδια, υλικά συσκευασίας (κούτες, ταινίες, σελοφάν, σακούλες καθαρές).

Κατάληψη ‘Επαυλης Κουβέλου

Διονύσου και Σόλονος,Μαρούσι

(πίσω από το ΙΚΑ)

prosfyges