Στηρίζουμε την Συγκέντρωση – Διαδήλωση προς τα γραφεία της Μότορ Οϊλ

Στις 31/1/2020 τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερεις εργάτες μετά από έκρηξη στα διυλιστήρια της Motoroil στην Κόρινθο, ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Νοσηλέυονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα εργατικά ατυχήματα δεν είναι μια κακιά στιγμή. Είναι εγκλήματα κατά της τάξης μας που οφείλονται στην εντατικοποίηση των συνθηκών εργασίας και την απαξίωση των μέτρων ασφαλείας, προς όφελος του κέρδους των αφεντικών.

Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης να θέσουμε κόκκινες γραμμές στην αιματοβαμμένη κερδοφορία του κεφαλαίου βάζοντας μπροστά τις ανάγκες μας και τα ταξικά μας συμφέροντα.

Στηρίζουμε την συγκέντρωση – πορεία στα γραφεία της Motoroil από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, Σάββατο 15/02/2020, 12.00

Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου

ΥΓ. Το βράδυ της Δευτέρας 10/02 κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για την πορεία της Παρασκευής( μουσική πορεία αλληλεγγύης των καταλήψεων υπό τους balkan ρυθμούς της Αγίας Φανφάρας), αλλά και του Σαββάτου, ΟΠΚΕ και ασφαλίτες σταματούν τους 15 αφισοκολλητές και τους προσαγάγουν για “τυπικό” έλεγχο στο ΑΤ Αμαρουσίου. Οι σύντροφοι/ισσες αφήνονται μετά από μία ώρα. Η πολιτική δράση δεν ποινικοποιείται. Παρασκευή και Σάββατο στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο.